ΕΡΠΕΤΩΣΑΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ!

Εκδηλώσεις άλλων φορέων
- Ελεύθερη Θέαση

Re: ΕΡΠΕΤΩΣΑΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ!

Δημοσίευσηαπό Άβαρις > 18 Μάιος 2009, 11:12

Γιατί κατά πρώτον άτομα όπως η τέως προεδρος του ΕΛΗΝΑΙΣ ουδέποτε είχε πατήσει το πόδι της στα Προμήθεια και συνεπώς για ποιο δυνητικό σαμποτάρισμα μπορεί να μιλήσει κανείς όταν αναφέρεται σε άτομα μονίμως απόντα.

Εδώ τί εννοείτε;;; Οτι δεν πάτησε το πόδι της για να μετέχει σε κάποιο οργανωμένο δρώμενο ή να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια;;; Γιατί είχε ανέβει και ήταν ανάμεσα στον κόσμο όταν της είχε γίνει επίσημα η πρόσκληση.
Άβαταρ μέλους
Άβαρις

Χώρα: Zimbabwe (zw)

Δημοσίευσηαπό Νίκος Παπανικολάου > 18 Μάιος 2009, 14:45

Είναι προφανές ότι μιλάει για το έως τότε.
Άβαταρ μέλους
Νίκος Παπανικολάου

Χώρα: Greece (gr)

Δημοσίευσηαπό Ηετίων > 18 Μάιος 2009, 15:26

Μες τη νυχτα, ετσι να δει το κόσμο και το χωρο και το κλημα...Να δει τι κατηγωρουσε και απαξιωνε...Πολυ λίγοι την ειδαν...
Α.Β.Καραθάνος
Άβαταρ μέλους
Ηετίων

Χώρα: Austria (at)

Δημοσίευσηαπό Antonis Tsolomitis > 18 Μάιος 2009, 16:11

Δηλαδή, για να καταλάβω (επειδή εγώ είμαι και μακριά από τα αστικά κέντρα),
πχ ο Βερέττας θα πάει χεράκι-χεράκι με την Ντορέττα να την κεράσει φραπεδάκι;
Θα πάει ο Χείρωνας να πιάσει συζήτηση με τους έξωθεν του Γαλαξία Εψιλοντιστές;
(Ειδικά αυτό το Ε είναι πράγματι όλα τα λεφτά. Την Ντορέττα τη λες παλαβή, τέλος πάντων.
Τους Ε πώς τους λες; Ότι και να πεις λίγο θα ακουστεί...)

Συγνώμη φίλοι και φίλες αλλά εμένα αυτά μόνο επιστημονική φαντασία μου θυμίζουν. Θέλω να πω ότι ο λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα πρέπει να περιμένει και άλλους να αποστασιοποιηθούν. Αν δεν το κάνουν ... τι να πω ... ειλικρινά μένω άφωνος.
Antonis Tsolomitis

Δημοσίευσηαπό ateman-Nίκος Πρανδέκας > 18 Μάιος 2009, 16:39

Κώστας Κεχαγιάς έγραψε:Νίκο μπράβο,
πολύ καλή ανακοίνωση, άραγε θα τοποθετηθούν στα όσα αναφέρεις;

Δεν ξέρω αν τοποθετηθούν ή όχι. Με αφήνει όμως παντελώς αδιάφορο το θέμα μιας και η στόχευση ήταν να πληροφορηθεί ο ενδιαφερόμενος κόσμος για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα αλλά και τι υπάρχει πίσω από τις όμορφες κουρτίνες και τις υποκριτικές εξαγγελίες για ενότητα και τα συναφή. Επ' ουδενί σκοπεύουμε να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου, απαντήσεων, ανταπαντήσεων κλπ. Δεν υπάρχει λόγος και δεν αξίζει τον κόπο άλλωστε. Οι γνωρίζοντες τα πράγματα από μέσα, ξέρουν ότι καταθέτουμε τα αληθινά περιστατικά και μόνον.
ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΩ ΠΑΡΕΧΕΙ,ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΙΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΣΙ ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ,ΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙ ΓΑΡ ΠΑΝ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (ΚΥΡΙΑΙ ΔΟΞΑΙ)
Άβαταρ μέλους
ateman-Nίκος Πρανδέκας

Δημοσίευσηαπό Έλενα > 18 Μάιος 2009, 19:24

Εγώ ειλικρινά περίμενα από τη Λάβρυς μια αξιοπρεπή στάση. Με τις ενέργειες, που εγώ φανταζόμουν ότι θα έκαναν, θα λέγαμε ότι δεν κρίναμε σωστά και πράγματι τους έχουμε παρεξηγήσει. Όμως, μετά την είδηση ότι κάποιοι με τους οποίους τιμούσαμε μαζί προγόνους, έδωσαν τα χέρια με τον Σταυρόπουλο (!!) με στεναχώρησε. Και δεν είναι ζήτημα ομάδων, συλλογικοτήτων κ.λπ. αλλά είναι ζήτημα φιλίας, ήθους, αξιοπρέπειας και τιμής στους νεκρούς αδελφούς!!
~ Στους ηλίθιους δεν υποκύπτει το σύμπαν ~
Άβαταρ μέλους
Έλενα

Δημοσίευσηαπό Ηετίων > 18 Μάιος 2009, 19:37

Καλα για ορισμενους δεν ειχα καμια αμφιβολια...Για καποιους ομως απο τη Λαβρυς , ελπίζω πως θα κρατησουν καποιο χαρακτηρα :sad:
Α.Β.Καραθάνος
Άβαταρ μέλους
Ηετίων

Χώρα: Austria (at)

Δημοσίευσηαπό ateman-Nίκος Πρανδέκας > 18 Μάιος 2009, 21:54

Ιδού και η συμπληρωματική "Δίκην υστερογράφου" ανακοίνωσή μας που προανήγγειλα χθες.

http://www.yseeve.gr/index.php?option=c ... &Itemid=37

Για να μη μας περνούν και για μαλ....... :alieneyes:
ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΩ ΠΑΡΕΧΕΙ,ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΙΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΣΙ ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ,ΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙ ΓΑΡ ΠΑΝ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (ΚΥΡΙΑΙ ΔΟΞΑΙ)
Άβαταρ μέλους
ateman-Nίκος Πρανδέκας

Δημοσίευσηαπό ΥΣΕΕ Γραμματεία > 18 Μάιος 2009, 23:42

Η εικόνα ολοκληρώθηκε! Σήμερα λάβαμε το πιο κάτω μήνυμα από τον Τρύφωνα Ολύμπιο, το οποίο δυστυχώς αποδεικνύει ότι ΟΡΘΟΤΑΤΑ πράξαμε που αποχωρήσαμε διαπαντός από τα "Προμήθεια".

Αγαπητοί και εγκάρδιοι φίλοι!

Μετά από συζητήσεις κατάλαβα εκείνο που ήδη έιναι γνωστό. Πάσχουμε όλοι από τρόπο σωφρόνου επικοινωνίας και εύκολα τραβάμε τα άκρα, δυστυχώς.
Πρότεινα λοιπόν στην οργανωτική των Προμηθείων να γίνει ΤΕΛΕΤΗ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ στην οποία η κάθε ομάδα να κάνει τον δικό της τρόπο τελετής.
Εκεί θα φανεί και η ειδοποιός διαφορά και ο καλύτερος επικρατεί κατά φύσιν.
Επίσης να αφαιρεθεί η λέξη συλλείτουργο, με συνειρμούς σε πατριάρχες και παπάδες. Έγινε αποδεκτό. Αν δεν έχετε άλλο εμπόδιο, δεν υπάρχει λόγος να απέχετε.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, καλό θα είναι να απαλείψετε και το κείμενο, το οποίο δημιουργεί ένταση. Μερικοί μάλιστα φίλοι, που επικοινωνησαν μαζί μου και δεν πρόσκεινται σε κανένα σύλλογο, αισθάνονται λύπη για μια επιθετική γραμμή που φαίνεται να επικρατεί γενικώς.

Έρρωσθε
Τρύφων

Η λακωνική απάντησή μας ήταν η ακόλουθη:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΡΥΦΩΝΑ,
ΟΙ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΣΥΝΗ.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
ΥΣΕΕ Γραμματεία
---

Δημοσίευσηαπό Σούτης Θεόδωρος (ΑΧΕΡΩΝ) > 19 Μάιος 2009, 00:41

Πρότεινα λοιπόν στην οργανωτική των Προμηθείων να γίνει ΤΕΛΕΤΗ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ στην οποία η κάθε ομάδα να κάνει τον δικό της τρόπο τελετής.
Εκεί θα φανεί και η ειδοποιός διαφορά και ο καλύτερος επικρατεί κατά φύσιν.
Επίσης να αφαιρεθεί η λέξη συλλείτουργο, με συνειρμούς σε πατριάρχες και παπάδες. Έγινε αποδεκτό.

Αναγκαστική προσγείωση , θεωρώ , την αναθεώρηση της πρωταρχικής αποφάσεως περί συλλειτουργίας , λόγο επεμβάσεως του Τρύφωνα . Μου θυμίζει συγγενείς που φοβούμενοι την αποκλήρωση δεν θέλουν να χαλάσουν το χατίρι του παππού . Διότι αν είχαν λογικές και ακράδαντες υποδείξεις για την πρωταρχική τους απόφαση θα έπειθαν τον παππού και δεν θα χρειαζότανε να δεχθούν το χάδι στο σβέρκο ακούγοντας την πολυαγαπημένη τους φράση = «Άιντε μπρέ και μην το ξανακάνετε γιατί θα σας δείρω». :crazy:

Η λακωνική απάντησή μας ήταν η ακόλουθη:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΡΥΦΩΝΑ,
ΟΙ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΣΥΝΗ

Αυτές είναι αποφάσεις από πανάξιους αρχηγούς . !!! ΕΥΓΕ !!!

:cheers: :kiss: :cheers: :party: :party: :kiss: :cheers: :cheers: :kiss: :party:
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘYΝΟΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ!
(Σούτης Θεόδωρος)
Άβαταρ μέλους
Σούτης Θεόδωρος (ΑΧΕΡΩΝ)

Δημοσίευσηαπό ΑΡΣΙΝΟΗ > 19 Μάιος 2009, 15:11

ΥΣΕΕ Γραμματεία έγραψε: Η λακωνική απάντησή μας ήταν η ακόλουθη:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΡΥΦΩΝΑ,
ΟΙ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΣΥΝΗ.

Νομίζω πως η απάντηση αυτή τα λέει όλα.
Τα Προμήθεια έμειναν πίσω. Ας τα χαίρονται. Εμείς κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε και έχουμε μάθει και ο χρόνος θα μας δικαιώσει.
Και έχουμε ΠΟΛΛΑ να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΣΙΝΟΗ

Δημοσίευσηαπό Πτερέλαος > 19 Μάιος 2009, 17:57

Αφου μας επικρίνει και ο Κλείτωρας :crazy:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΡΙΣΤΑ
ΜΑΤΑΙΟΝ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑ ΘΕΩΝ ΑΙΤΕΙΣΘΑΙ Α ΤΙΣ ΕΑΥΤΩ ΧΟΡΗΓΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΣΤΙΝ
Άβαταρ μέλους
Πτερέλαος

Δημοσίευσηαπό Σούτης Θεόδωρος (ΑΧΕΡΩΝ) > 19 Μάιος 2009, 18:36

Πτερέλαος έγραψε:Αφου μας επικρίνει και ο Κλείτωρας :crazy:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΡΙΣΤΑ

Από ποιο «λάκκο» κράζει τώρα ; :alieneyes:
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘYΝΟΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ!
(Σούτης Θεόδωρος)
Άβαταρ μέλους
Σούτης Θεόδωρος (ΑΧΕΡΩΝ)

Δημοσίευσηαπό ΑΡΣΙΝΟΗ > 19 Μάιος 2009, 19:16

Από το 12830.
Σε αγαστή συνεργασία και σύμπνοια με τόν Βερέττα.
Αν θέλετε μη φανταστείτε συνομωσία και εκούσια αποκάλυψη της.
Απλά πέστε οτι " θέλει η Που#@%^&να να κρυφτεί και η χαρά δεν τήν αφήνει" :lol:

Πάντως πέρα από τις φαιδρότητες και μαλακιούλες που ψελλίζουν είναι ολοφάνερο οτι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ που δεν πέσαμε στον λάκο με τα σκατά.
Αδίκως βέβαια γιατι αυτό το σημείο είναι κομένο και ραμένο στά δικά τους μέτρα.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΣΙΝΟΗ

Δημοσίευσηαπό adonis > 19 Μάιος 2009, 20:17

Νίκο θυμάσαι που τον έβαλες τον φουκαρά να μιλήσει για τους κυνικούς στα Προμήθεια και από τις ντομάτες που έφαγε είχαμε σάλτσα για ένα μήνα; :lol: :lol:

Λες να στο κρατά από τότε και ξεσπά στον Βλάση :?:
"ΩΣΠΕΡ ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΕΙΝ ΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΥΤΩΣ ΟΥΔΕ ΚΑΚΟΥ ΦΥΣΙΣ ΕΝ ΚΟΣΜΩ ΓΙΝΕΤΑΙ."
Επίκτητος
Άβαταρ μέλους
adonis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Εκδηλώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Yahoo [Bot] και 0 επισκέπτες